Millium Luizenkam

€ 8,10

Millium Preventief

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Millium RVS Luizenkam met kunststof handvat
  • Millium Luizenkam met handig schoonmakertje
  • Aanbevolen door luizenmoeders

Productbeschrijving

 

Millium Luizenkam

 

voordelen CosmeticLabs

De Millium Luizenkam is speciaal ontworpen voor het opsporen en verwijderen van luizen en neten.

 

Kammen is de beste remedie

 

Kammen, kammen en nog eens kammen. Zodra er in de directe omgeving hoofdluis is gesignaleerd is het handig om preventief tegen luizen te kammen. Op die manier kun je in een vroeg stadium de luizen of neten ontdekken. Na het wassen met bij voorkeur Millium Acuut kam je eenvoudig de dode luizen en neten uit het haar. Blijf daarna kammen om er zeker van te zijn dat de luizen niet terugkeren.

 

De Millium RVS Luizenkam

 

De Millium Luizenkam is een fijne kam van RVS. De tanden staan zeer dicht bij elkaar, zodat er geen kleine luizen en neten tussendoor kunnen glippen. Het handvat is van kunststof, wat ervoor zorgt dat je de kam gemakkelijk en comfortabel kunt hanteren. 

 

Schoonmakertje

 

De Millium Luizenkam kun je eenvoudig hergebruiken. Bij deze kam zit een zogenaamd 'schoonmakertje' bijgeleverd. Hiermee verwijder je eenvoudig alle resten van luizen en neten uit de kam. En is ie klaar voor de volgende kambeurt bij eventueel zelfs de volgende persoon.

 

Inhoud van de verpakking

 

  • 1 Luizenkam van RVS met kunststof handvat
  • 1 schoonmakertje

 

Over Millium

 

MilliumMillium Luizenkam is een product van Millium. Millium produceert kindvriendelijke en natuurlijke oplossingen tegen hoofdluis. Hun producten bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten. Millium wil dat kinderen (en volwassenen) van de vervelende hoofdluis afkomen zonder het gebruik van giftige stoffen. Met deze doelstelling onderscheidt Millium zich positief van de meeste andere producenten van luizenshampoo's en toebehoren.

 

Millium wordt aanbevolen door luizenmoeders.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Millium Luizencape

Millium Luizencape

€ 6,05
     

Klantenbeoordelingen