I.C.O.N. Mr. A Elixir 150 ml.

€ 42,95

I.C.O.N. Mr. A Elixir

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Elixir

Productbeschrijving

ICON Mr. A Elixir

ICON Mr. A Elixir is een haarserum dat haarverlies helpt voorkomen. Het ingrediënt Procapil remt de veroudering van de folikel en maakt je haar gezonder en sterker. De unieke combinatie van ingredïenten versterkt je haar vanaf de aanzet en maakt je haar dikker, voller en dichter. Het is een geweldig elixer voor de moderne man.

 

Mr. A Elixir kopen

ICON Mr. A Elixir vergroot de dichtheid van je haar. Het versterkt en herstelt waar nodig. Dit elixir is geschikt voor elk haartype. ICON Mr. A Elixir is samen met een shampoo en verschillende pomades onderdeel van de ICON Mr. A-lijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Elixir koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Gebruiken op handdoekdroog haar
  2. Goed inmasseren
  3. Niet uitspoelen

 

Over I.C.O.N.


I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen