Gladde benen


Met de zomer in aantocht en steeds hogere temperaturen die zogenaamde ‘rokjesdagen’ veroorzaken, maken steeds meer vrouwen zich druk over overmatig haar. Ruim 20% schaamt zich zelfs voor plekken waar te veel haar zichtbaar is, zoals een licht snorretje, okselhaar of behaarde benen. In juli ben je nog net op tijd om hier iets aan te doen, zonder pijnlijke waxsessies!

 

Het is een taboe waar de talkshows in Nederland nog lang niet dagelijks mee gevuld worden maar waar de Nederlandse vrouw (en man) wel over in zit. Zo zegt maar liefst 96% van alle vrouwen okselhaar niet wenselijk te vinden en het standaard weg te scheren en ook in de schaamstreek is less nog steeds more. 60% procent geeft aan uit hygiënische overweging haar te verwijderen, terwijl 26% het doet om zich zekerder te voelen in bed. Slechts 6% denkt hiermee de roep vanuit de maatschappij te beantwoorden. Ook gladde benen zijn belangrijk. 80% van de vrouwen geeft aan wekelijks de benen te scheren. Echter, de irritatie die scheren met zich kan meebrengen blijft het grootste zwaartepunt.

 

Glad zonder pijn

Zowel voor donshaartjes op de benen of armen als een onflatteus snorretje onder de neus is KERAMENE Body Hair Minimizer de ideale oplossing om toch met een gladde en zachte huid de zomer in te gaan. Door de zalf in den beginnen tweemaal daags en later één keer per dag op de gewenste plaats in te smeren, verminderd de haargroei razendsnel. Ook mannen, met bijvoorbeeld overmatig rughaar, kunnen hier gebruik van maken. De zalf is namelijk niet geslachtsgebonden!

 

Het aanbrengen van de zalf is pijnloos en voorkomt de dagelijkse, pijnlijke wax, scheer en epileermomenten. Naarmate de zalf en het lichaam aan elkaar gewend zijn, zul je zien dat deze handelingen minder vaak nodig zijn.