Beste wimperserumHet beste wimperserum voor als je langere en dikkere wimpers wilt is Revita.EPS. Revita.EPS heeft een bewezen werking, geen bijwerkingen, het bevat geen prostaglandins en Revita.EPS is heel vriendelijk geprijsd.

 

Revita.EPS bevat geen prostaglandins

 

Prostaglandins is de oorzaak van de belangrijkse vervelende bijwerkingen van andere wimperserums. Namelijk de kans op verkleuren van de wimperlijn en de iris (waardoor bijvoorbeeld blauwe ogen langzaam verkleuren naar groen of bruin). Daarnaast is prostaglandins ook verantwoordelijk voor irritaties en rode ogen en het zwellen van het netvlies, waardoor je zicht iets kan afnemen (het blurt een beetje). Revita.EPS bevat dit ingredient niet, waardoor bovenstaande bijwerkingen niet plaats vinden.

 

Waar zit dit ingrediënt dan wel in? Prostaglandins zit in de wimperserums van Revitalash, Rapid Lash, Latisse, NeuLash, MD Lash Factor, Jan Marini, Neuveau Brow, Enormous Lash en Peter Thomas Roth.

 

Uniek aanbrengsysteem van Revita.EPS

 

Oke, de Revita.EPS applicator lijkt een beetje op een naald en kan hierdoor intimiderend overkomen als je het dicht bij je oog houdt. Maar in werkelijkheid is het slechts een kunststof druppelaartje waarmee je gedozeerd het wimperserum kunt aanbrengen. Het grote voordeel van dit aanbrengsysteem is dat je geen serum morst, wat bij andere wimperserums wel gemakkelijk kan gebeuren.

 

De helft van de prijs

 

Revita is erg vriendelijk geprijsd. Een flacon kost slechts 37,50 euro. Dit is de helft van de prijs van bijvoorbeeld Revitalash. Bij Cosmetic Labs geldt altijd de niet-goed-geld-terug garantie. En die garantie geven we niet voor niets. Met Revita.EPS zie je je wimpers al snel dikker worden en na ongeveer een maand merk je dat je écht langere wimpers hebt gekregen.

 

Lees deze review (in het Engels)

 

Premium merk met bewezen resultaat

 

Cosmetic Labs biedt alleen premium cosmeticamerken aan die bewezen een goed resultaat geven. Welk product je bij ons ook koopt, je weet zeker dat je waar krijgt voor je geld. En twijfel je over je aankoop? Bel dan even met onze klantenservice. We zitten voor je klaar!