Bovenlip ontharenAls je donker haar hebt, dan vallen de haartjes op je bovenlip extra op. Iedereen heeft deze haartjes, maar bij blond en licht haar zie je ze bijna niet. Bij jou wel, het lijkt wel alsof je een snor hebt. En hoe hip een snor (bij voorkeur met bijpassende baard) ook is, je ziet je bovenlip liever zonder haar. Gelukkig is ook hier een oplossing voor. Je kunt je bovenlip ontharen zonder te hoeven harsen, waxen of scheren. Geweldig he!

 

Ontharen met Keraméne

 

Je bovenlip ontharen doe je met Keraméne. Een perfecte crême die ervoor zorgt dat je haartjes dunner en zachter worden. Ze verdwijnen niet helemaal, ze slinken. Hierdoor krijg je ook nooit stoppeltjes of een stroeve huid. En de dunnere haartjes vallen niet meer op. Met Keraméne creëer hetzelfde haar op je bovenlip als iemand met licht haar. De haartjes zijn er wel, maar je ziet ze niet.

 

Andere manieren om te ontharen

 

Je kunt je ongewenste lichaamshaar ook op andere manieren verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan harsen of epileren. In beide gevallen trek je de haren er gewoon uit. Onder het motto 'wat er niet is, kun je ook niet zien' krijg je zo een prachtige haarloze bovenlip. Je kunt je bovenlip overigens ook scheren, maar dat is voor dames niet aan te raden. Zoals de heren zullen kunnen beamen: helemaal glad krijg je het nooit.

 

Bovenlip ontharen en meer

 

Je bovenlip ontharen kun je doen met Keraméne, maar je kunt er nog veel meer mee. Want deze ontharingscrême kun je ook gebruiken bij de bikinilijn of op je benen. Het grote voordeel is dat je dan ook geen last hebt van rode plekjes, die je bij harsen of epileren wel hebt. Een combinatie kan ook een oplossing zijn. Je gebruikt dan Keraméne om de haartjes dunner en lichter te maken. Vervolgens epileer je de haartjes. Omdat de haartjes al geslonken waren, trek je ze er gemakkelijk uit en heb je minder kans op rode plekjes. Wat een geweldige oplossing he, dat Keraméne!

 

Bijwerkingen bij ontharen

 

Ontharen van je bovenlip en andere lichaamsdelen is noodzakelijk om er mooi uit te blijven zien. Als je dit eenmaal gedaan hebt, zit je natuurlijk niet te wachten op bijwerkingen. Je wilt gewoon genieten van je zachte, soepele huid en je gladde benen. En dat is precies de enige bijwerking van Keraméne: een zachte soepele huid.

 

Wij zijn enthousiast, wil jij het ook proberen?

 

Zoals je merkt in dit blog zijn we nogal enthousiast over deze ontharingscrême. En dat enthousiasme willen we graag overbrengen. Daarom kun je, alleen in de maand augustus 2014, gebruik maken van een geweldige 15 euro korting per tube. Daarbij bieden we je ook nog eens een niet-goed-geld-terug garantie. Zo kun je Keraméne zonder risico proberen.