Clearogen nu los verkrijgbaar

Tot nu toe was Clearogen alleen verkrijgbaar als complete set. Logisch ook, omdat het verbluffende resultaat alleen bij het gebruik van zowel de Cleanser, de Toner als de Lotion wordt verkregen.

 

Los verkopen

 

Toch kregen we de laatste tijd steeds vaker de vraag of de Clearogen producten ook los verkrijgbaar waren. Voornamelijk als klanten van 1 van de producten minder gebruikten, waardoor de andere producten sneller leeg waren. Dan is het natuurlijk zonde om een volledige nieuwe set aan te moeten schaffen.

 

Anti-Acne

 

Clearogen is een bewezen anti-Acne middel. In tegenstelling tot vele andere zeepjes en middeltjes werkt Clearogen écht. Dit komt doordat Clearogen niet alleen de huid en de poriën reinigt, maar ook aan de binnenkant van de huid de vorming van Acne tegengaat. Clearogen wordt zowel preventief als oplossend gebruikt.

 

Voordelige complete set Clearogen

 

De losse Clearogen producten kosten 30,00 à 35,00 euro per stuk. Dit zijn vaste prijzen die wij van de importeur krijgen opgelegd. De complete set Clearogen mogen we gewoon blijven verkopen tegen de voordelige prijs van 80,00 euro. Daarmee kunnen we een flink voordeel bieden ten opzichte van de losse producten. Maar die hebben dan weer als voordeel dat ze per stuk kunnen worden afgenomen.

 

 

Clearogen Foaming Cleanser Clearogen Clarifying Toner Clearogen Acne Lotion Complete Clearogen Anti-Acne Set