Cosmetica als kerstcadeau

 

De kerstman is het er mee eens. Geef cosmetica voor kerst. Cosmetica voor een mooie huid, mooi gezicht en mooie haren. Ben je op zoek naar het beste cadeau voor hem of voor haar? Dit is de keuze van de kerstman:

 

1. Beauty Pillow (voor hem en haar)

Slapen op satijn, wie droom er niet van? Want waar katoen schuur, polijst satijn. De kerstman heeft de rode Beauty Pillow satijnen kussensloop. En we hebben nog 12 kleuren om uit te kiezen. Zit jouw kleur erbij?

 

 

2. I.C.O.N. Mr. A Shampoo (voor hem)

Geïnspireerd door Alfredo Barbershops en ontworpen voor de echte gentlemen. Een heerlijke verzorgende shampoo die ook nog eens de haargroei stimuleert. De kerstman gebruikt het zelf ook. Echt waar.

 

 

3. I.C.O.N. Cure by Chiara Recover Shampoo (voor haar)

Temt de grillige textuur van haar haar. Maakt het glad, nog zachter en laat het geweldig glanzen. Deze shampoo schuimt zo heerlijk, dat ook de vrouw van de kerstman het iedere dag gebruikt.

 

 

4. Celebrity Brows Kit (voor haar)

De mooiste wenkbrauwen komen uit de chique Celebrity Brows Kit. De kerstman weet het zeker: iedere vrouw wil deze set hebben.

 

 

5. I.C.O.N. Task Gel Wax (voor hem)

Geeft de hold van een gel en de look van een wax. Volgens de kerstman creëert deze wax een heel gestructureerde stijl en geeft het de beste glans. Dus ook dit cadeau is een aanrader.