De ideale shampoo voor jou

 

De ideale shampoo voor jouw haar is afhankelijk van je haartype. Heb je normaal, droog of vet, fijn of dik en krullend of stijl haar? Maar het kan natuurlijk ook een combinatie zijn. Zo is krullend haar vaak dik en stijl haar vaak fijn. Krullend haar wordt sneller droog. Terwijl fijn haar bijna nooit vet is. Maak voor jezelf de keuze in welk haartype jouw haar valt. En kies hiervoor de juiste shampoo.

 

Shampoo voor normaal haar

 

Ben jij de gelukkige met normaal haar? Dan heeft je haar nauwelijks verzorging nodig. Was je haar op de normale manier met een prettige shampoo. Een conditioner en andere haarverzorging is niet nodig. Kies bijvoorbeeld voor India Shampoo.

 

Shampoo voor droog haar

 

Als je haar droog is, raakt het snel beschadigd. Gebruik daarom een shampoo die je haar niet alleen verzorgt, maar ook beschermt en herstelt. Gebruik I.C.O.N. Drench Moisturizing Shampoo. Deze shampoo verhoogt het vochtgehalte van je haar. Je haar schuimt in een rijke, hydraterende luxe met diep doordringende prestaties.

 

Shampoo voor vet haar

 

Vet haar is meestal het resultaat van een vettige hoofdhuid door hyperactieve talgkliertjes. Is jouw haar vet, was dan je haar met een milde shampoo om de hoofdhuid zo min mogelijk te irriteren. En spoel de shampoo volledig uit met lauw water. Kies voor India Shampoo. Deze shampoo Helpt je haar en hoofdhuid te kalmeren met Afrikaanse Sheaboter.

 

Shampoo voor fijn haar

 

Heb je fijn haar, kies dan voor een shampoo en conditioner die wat extra volume aan je haar geven. I.C.O.N. Fully Shampoo geeft je haar meer volume en kracht.

 

Shampoo voor dik haar

 

Dik haar kan onhandelbaar zijn en gaat gemakkelijk pluizen. Voor dik haar heb je een shampoo nodig die je haar temt. I.C.O.N. Cure by Chiara is zo'n shampoo.

 

Shampoo voor krullend haar

 

Krullend jaar is vaak dik. En krullend jaar pluist gemakkelijk. Daarom geldt voor krullend haar hetzelfde advies als voor dik haar. Gebruik een milde shampoo, conditioner en een haarverzorging die past bij jouw haar. Een heel mooi product voor krullend haar is I.C.O.N. India Curl Cream

 

Shampoo voor stijl haar

 

Stijl haar is vaak fijn en zelden droog of beschadigd. I.C.O.N. Fully Shampoo geeft je haar meer volume en kracht.