De kracht van onze shampoo'sDe kracht van onze shampoo's ligt in de specifieke eigenschappen. Iedere shampoo in onze online store hebben we zorgvuldig geselecteerd. Voor jou. Zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw haar. 

 

We vergelijken 6 shampoo's.

 

 

 

 

 


 

1. ICON Drench Moisturizing Shampoo

 

ICON Drench Moisturizing ShampooSpeciaal ontwikkeld voor geverfd haar. Als je je haar chemisch behandelt, bijvoorbeeld door het te verven, is het belangrijk om je haar extra goed te verzorgen. Door de behandeling krijgt het behoorlijk wat te verduren.

 

ICON Drench Moisturizing Shampoo voedt en versterkt jouw geverfde haar. De shampoo is vochtinbrengend en het geeft als resultaat gezond, dik en glanzend haar.

 

Deze Shampoo is van het merk I.C.O.N. en kost 18,95 euro. Hiervoor krijg je een flacon van 250 ml. Omdat je van I.C.O.N. shampoo per wasbeurt maar weinig hoeft te gebruiken doe je veel langer met een flacon dan van reguliere supermarktshampoo.

 

Productpagina

 

ICON Drench Moisturizing Shampoo is ook verkrijgbaar als probeerflacon van 60 ml.

 


 

2. Healthysexyhair Reinvent Color Extend Shampoo

 

Healthysexyhair Reinvent Color Extend ShampooOok deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Maar Healthysexyhair Reinvent Color Extend Shampoo richt zich voornamelijk om dun en beschadigd haar. Dus haren die al langere tijd veel te verduren hebben gehad van chemische behandelingen zoals haarkleuring.

 

Reinvent herstelt de beschadigde haren en laat ze weer glanzen. Jouw dunne haar beschermt deze shampoo, zodat het goed is voorbereid op de volgende verfbeurt. Als je deze Sexyhairshampoo langer gebruikt zal je haar weer gaan glanzen.

 

Deze shampoo is van het merk Sexyhair en kost 18,90 euro. Hiervoor krijg je een flacon van 300 ml. waar je lang mee doet. Deze Reinvent shampoo is de weg terug naar je glanzende en gezonde haar.

 

Healthysexyhair Reinvent Color Extend Shampoo is ook verkrijgbaar als probeerflacon van 60 ml.

 

Productpagina

 


 

3. ICON Energy Detoxifying Shampoo

 

ICON Energy Detoxifying ShampooEen ontgiftende shampoo die jouw haar weer gezond en mooi maakt. Het is geschikt voor alle haartypen. Dus ook als je haar gezond is en je het gewoon meer energie wilt geven.

 

ICON Energy Detoxifying Shampoo geeft de haarzakjes extra energie en ontgift de hoofdhuid. Het bevordert de doorbloeding, waardoor je haar meer voeding krijgt en beter kan groeien. Na iedere wasbeurt krijgt je haar meer energie om nog beter en mooier te groeien.

 

Deze Shampoo is van het merk I.C.O.N. en kost 18,95 euro. Hiervoor krijg je een flacon van 250 ml. Omdat je van I.C.O.N. shampoo per wasbeurt maar weinig hoeft te gebruiken doe je veel langer met een flacon dan van reguliere supermarktshampoo. En je krijgt er nog extra energie van ook!

 

Productpagina

 

ICON Energy Detoxifying Shampoo is ook verkrijgbaar als probeerflacon van 60 ml.

 


 

4. Revivogen Bio-Cleansing Shampoo

 

Revivogen Bio-Cleansing ShampooStimuleert de haargroei en wordt meestal gebruikt in combinatie met Revivogen Scalp Therapy. Het is geschikt voor ieder haartype.

 

Revivogen Bio-Cleansing Shampoo voorkomt haaruitval. Deze shampoo is een preventiemiddel en dus geen haargroeimiddel. Maar het stimuleert jouw haar te blijven groeien en vooral niet uit te vallen. Dit werkt zeer goed in combinatie met Revivogen Scalp Therapy, die de werking van DHT blokkeert (DHT is een testosteron dat in veel gevallen de oorzaak is van erfelijke haaruitval).

 

Deze shampoo is van het merk Revivogen en kost 25,00 euro. Hiervoor krijg je een flacon van 360 ml. voor dagelijks gebruik. Deze shampoo biedt een erg goed resultaat in combinatie met de Scalp Therapy. 

 

Productpagina

 

Revivogen Bio-Cleansing Shampoo is ook verkrijgbaar in een voordelige set met Scalp Therapy en Conditioner

 


 

5. Revita Hair Growth Stimulating Shampoo 

 

Revita ShampooDe beste haargroei stimulerende shampoo die op dit moment verkrijgbaar is.

 

Revita werkt vanaf de eerste dag dat je het gebruikt in op je hoofdhuid. Het begint direct met het heractiveren van de haarzakjes. Dagelijks gebruik van Revita verbetert de vitaliteit van je hoofdhuid, behoudt de kwaliteit van je haar en stimuleert de groei van nieuwe haren.

 

Deze shampoo is van het merk Revita en kost 21,80 euro. Hiervoor krijg je een flacon van 180 ml. voor dagelijks gebruik. Voor het beste resultaat gebruik je ook de bijbehorende Revita.COR Conditioner.

 

Productpagina

 


 

6. Dandrene Anti-Roos Shampoo

 

Dandrene Anti-Roos ShampooEen nieuwe-generatie Anti-Roos Shampoo die speciaal is ontwikkeld voor mannen en vrouwen die last hebben van Roos, schilfers, jeuk of een geïrriteerde hoofdhuid. 

 

Dandrene werkt veel effectiever dan de gangbare antiroosshampoos. Doordat Dandrene meer anti-schimmelstoffen en botanische extracten bevat. Daarnaast bevat deze shampoo vitamines, aminozuren en mineralen om je haar en je hoofdhuid te verzorgen en ondersteunen.Dandrene is de high performance Anti-Roos Shampoo. Het is je beste kans om de Roos voorgoed van je af te schudden.

 

Deze shampoo is van het merk Dandrene en kost 22,50 euro. Hiervoor krijg je een flacon van 180 ml.. Met deze Anti-Roos Shampoo pak je je Roos definitief aan. 

 

Productpagina