Dun haar camoufleren

 

Dun haar camoufleren is eenvoudig met een hairfiber of een spray. Je haar lijkt in een handomdraai voller en dikker. Je hoofdhuid is niet meer zichtbaar. En ’s avond was je het er met shampoo gewoon weer uit. Door je haar te camoufleren zie je er weer geweldig uit met een volle bos haar.

 

Camoufleer dunner wordend haar

Als je haar wat dunner wordt, kun je daar veel aan doen. Met een lotion, shampoo of laserkam kun je de haargroei stimuleren. Dunne kleine haartjes groeien dan weer en worden dikker. Maar misschien heb je helemaal geen zin in haargroei stimulerende producten? Dan kun je er ook voor kiezen je dunner wordende haar gewoon te camoufleren. Zodat niemand ziet dat het wat dunner wordt.

 

Onze merken

Om dun haar te camoufleren kun je een spray gebruiken, of losse haarvezels die je in je haar strooit. Cosmetic Labs voert hiervoor de merken:

 

  • Super Million Hair (haarvezels)
  • Hairfor2 (spray)
  • Mane (spray)

 

Haarvezels

Haarvezels strooi je in je haar. Door ongevaarlijke statische elektriciteit blijven de vezels aan je haren ‘plakken’. Hierdoor lijken je haren dikker en voller. De haarvezels fixeer je vervolgens met een haarspray, zodat ze op hun plek blijven zitten. Ook als je in de wind of door de regen loopt.

 

Spray

Haarvezels zijn gemakkelijk in gebruik, maar een spray is misschien nog wel gemakkelijker. Het principe is hetzelfde. De spray verdikt de afzonderlijke haren, waardoor ze dikker en voller lijken. Op die manier is je hoofdhuid niet meer zichtbaar en camoufleer je de dunner wordende plekken. Om er 100% zeker van te zijn dat de spray goed blijft zitten in regen, wind of tijdens het sporten, raden we ook altijd het gebruik van een fixerende haarspray aan.

 

Kies zelf wat bij je past

Gebruik je liever haarvezels? Of juist een spray? En van welk merk? Onze klantenservice geeft je graag een persoonlijk advies.

 

Super Million Hair verkopen we in 12 natuurlijke haarkleuren aan zowel mannen als vrouwen.

 

Hairfor2 verkopen we in 10 haarkleuren aan voornamelijk mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan.

 

Mane verkopen we in 5 haarkleuren aan zowel mannen als vrouwen waarvan het haar al flink dunner is geworden.