SMH-kamSuper Million Hair voert nieuwe verpakkingen door. Voor een aantal kleuren is dit al gebeurd, andere volgen binnenkort. Bij de nieuwe verpakking zit standaard een gratis SMH kam voor een optimale haarlijn. Die hoef je dus niet meer los bij te kopen!

 

De SMH-kam

 

De SMH-kam (of Super Million Hair-kam) is een handig hulpmiddel om een perfecte haarlijn te creeeren. Houd de kam voor je voorhoofd ter hoogte van de wenselijke haargrens. Strooi vervolgens de Super Million Hair fibers op je hoofd.

 

De fibers vallen dankzij de kam beter op hun plaats en er gaan minder fibers verloren. Je kapsel ziet er door het gebruik van de SMH-kam veel beter uit. En dankzij efficienter gebruik, doe je ook nog eens langer met je bus Super Million Hair.

 

Dat is een achte win-win-win situatie!

 

'Onze' Super Million Hair

 

Met 'onze' super million hair bedoelen we de SMH-producten die wij in onze webshop verkopen. De producten zijn de Super Million Hair producten die je gewend bent. Maar de service en orderafhandeling zijn echt van CosmeticLabs. Onze servicegraad is erg hoog en de afhandeling van jouw bestelling vindt altijd uiterst nauwkeurig plaats. Dat zijn 2 goede redenen om vaste klant bij CosmeticLabs te zijn... of te worden.

 

We bieden méér, veel meer

 

We bieden onze vaste klanten nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan: