Haar hydraterenKom je weleens op strand? Dan weet je hoe droog en weerbarstig je haar kan aanvoelen. Dan is het tijd om je haar te hydrateren met de juiste shampoo, conditioner en verzorging. Want je haar vraagt om wat extra vocht.

 

De I.C.O.N. Hydration lijn

 

De Hydration lijn van I.C.O.N. heeft alles wat je haar nodig heeft om gehydrateerd te worden. Drench Moisturizing Shampoo, Free Moisturizing Conditioner en Inner Home Moisturizing Treatment. En inderdaad: Moisturizing staat voor 'vochtinbrengend'. Maar dat had je natuurlijk al gezien.

 

Waarom Drench Moisturizing Shampoo?

 

Drench Shampoo verhoogt het vochtgehalte in je haar. Het hydrateert je haar en geeft het een betere handelbaarheid. Je haar glanst en laat je merken dat ie het fijn vindt gewassen te worden. De ingredienten zijdeproteïne en tarweproteïne zorgen voor het overvloedig hydrateren van je haar.

 

Wat is er zo bijzonder aan Free Moisturizing Conditioner?

 

Free Conditioner breng je aan na het wassen van je haar. Natuurlijk, zoals bijna alle conditioners. Maar wat zo bijzonder is aan Free, is dat het super licht is. Je merkt nauwelijks dat je je haar hebt verzorgd met een conditioner. Deze conditioner hydrateert je haar én houdt het perfect in model. Met zo'n lichtgewicht conditioner zakt je model nooit uit.

 

Waarom zou je Inner Home Treatment gebruiken?

 

Inner Home Treatment gebruik je bij voorkeur één keer per week. Maar het mag ook dagelijks als je dat prettig vindt. Inner Home is een vochtinbrengend masker dat je haar een geweldige boost geeft. Inner Home hydrateert niet alleen, het repareert en verzorgt je haar ook nog eens, vanuit de binnenste vezels van je haar.

 

I.C.O.N. Hydration Regimedy

 

Drench, Free en Inner Home vormen samen de I.C.O.N. Hydration Regimedy. Regimedy staat voor de combinatie van Regime en Remedie. Tijdelijk (alleen van 1 tot en met 30 september 2014) krijg je de kleinere uitvoering van de Regimedy cadeau bij €100,- aan Super Million Hair. Maar je kunt ze ook altijd los bestellen. Zowel de grotere als de kleinere uitvoering.

 

Hier vind je de I.C.O.N. Hydration lijn