Haar verwijderenEen mooie bos haar op je hoofd is geweldig. Je verzorgt het goed en doordat het niets te kort komt, groeit het en glanst het prachtig. Je krijgt regelmatig complimenten over je coupe. Maar wat nou als dat haar niet alleen op je hoofd groeit? Dan wil je zo snel mogelijk dat haar verwijderen. Wat is nou de beste manier om dat te doen?

 

Overtollig haar verwijderen

 

Overtollig haar kan overal zitten waar je het liever niet wilt. Op je rug, je buik, bovenlip, benen en noem maar op. Haargroei over heel je lichaam is harstikke normaal. Pas als haren dikker en stugger worden ga je ze zien. En jij niet alleen, maar ook anderen. Dus die haren mogen kiezen, of weer dun, klein en onzichtbaar worden of helemaal verdwijnen. Maar ja, die dikke haren luisteren niet.

 

Hoe onthaar jij je lichaam?

 

Overtollig lichaamshaar verwijderen kan op verschillende manieren. Je kunt scheren, waxen, of epileren. Bij scheren is het nadeel dat je snel weer stoppeltjes ziet. Dus eigenlijk moeten de haren eerst wat dunner worden, voordat je ze afscheert. Oh ja, en het waxen of epileren van dikke haren is ook niet bepaald een pretje. 

 

Dunne onzichtbare lichaamsharen

 

Wij hebben in onze shop een geweldig product om haar te verwijderen. Dit is Keraméne. Het is een créme die ervoor zorgt dat haren dunner en kleiner worden en een soepele gezonde huid achterlaten. Het enige dat je vooraf moet doen is... je lichaam ontharen. Want op benen, buiken of lippen zonder haren werkt het beter. Maar die ene keer ontharen is meteen de laatste keer. Want daarna zorgt Keraméne ervoor dat lichaamshaar klein en onzichtbaar blijft. Misschien moet je het een keer bijwerken, maar die kleine haartjes kun je wel aan, toch?