Indiase oliën

 

De vrouwen in India gebruiken al eeuwen arganolie en moringa-olie vanwege hun geneeskrachtige werking. Cosmeticamerk I.C.O.N. gebruikt dezelfde oliën in hun Indialijn. Niet om hun geneeskrachtige werking, maar juist vanwege de geweldige voedende, hydraterende en verzorgende eigenschappen. Deze Indiase oliën maken van dof en futloos haar weer een mooie, volle, glanzende en gemakkelijk te behandelen haarbos. Arganolie en moringa olie zijn dus de basis voor een complete lijn, maar wat weten wij eigenlijk over deze Indiase oliën?

 

Arganolie

In India wordt arganolie veel gebruikt, maar wij kennen het toch vooral uit Marokko. Arganolie wordt geperst uit pitten die zich in de vrucht van de arganboom bevinden. Arganolie voedt en is zeer effectief in de strijd tegen droog en pluizig haar. Deze natuurlijke olie werkt hydraterend en geeft je haar glans. Ook als het al heel lang dof en futloos is. Naast je haar verzorgt arganolie ook je (droge of gevoelige) hoofdhuid en beschermt het je huid tegen de zon. Arganolie is een weldaad voor zowel je hoofdhuid als je haar. Een perfecte dubbele werking, want een gezonde hoofdhuid is een belangrijke voorwaarde voor gezond haar.

 

Arganolie: voedt - hydrateert - laat glanzen - beschermt


Moringa olie

In India gebruiken ze moringa olie al sinds mensenheugenis. En dan niet alleen de olie, maar ook de moringa bladeren. Deze zijn namelijk erg voedzaam en worden door de Indiërs door het eten gedaan om een voedzame maaltijd te krijgen. Moringa olie hydrateert je haar niet alleen, het reinigt het ook. Daarnaast verzorgt het je hoofdhuid. Maringa olie helpt pluizen en gespleten punten voorkomen, werkt tegen roos en voedt je haar met vitaminen en anti-oxidanten. 

 

Moringaolie: voedt - hydrateert - beschermt - reinigt


ICON India

ICON India bevat naast arganolie en moringa olie ook amber. Amber zorgt voor een heerlijke geur en geeft je de echte India-ervaring in de badkamer. De ICON India lijn bestaat uit:

 

  • India Shampoo – met moringa olie, arganolie en een mix van oosterse oliën
  • India Conditioner – met moringa olie, arganolie en een mix van oosterse oliën
  • India Oil – met moringa olie, arganolie en een mix van oosterse oliën
  • India 24K Treatment – met colloïdaal goud, moringa olie, arganolie, amber, kokosolie, olijfolie, shea Butter en jojoba
  • India Curl Cream – met moringa olie, arganolie, amber en quinoa
  • India Healing Spray – met moringa olie, arganolie, amber, quinoa en aloe

 

Ervaar India

Ben je benieuwd naar de heerlijke Indiase olien van de ICON Indialijn? Bestel dan eens een kleine flacon om het te proberen. En ervaar het oude India in je eigen badkamer. De kleine flacons zijn beschikbaar van de ICON India Shampoo, Conditioner, Olie en Healing Spray.