Je haar oranje vervenOf we nu schaatsen op de olympische spelen, koningsdag vieren in eigen land, voetballen op het WK of wielrennen in de Tour de France, We dompelen ons massaal onder in het oranjefeest. Deze zomer is het geweldig om je haar oranje te verven. Bij voorkeur echt knaloranje. Maar ja, je haar oranje verven, wordt het daar niet heel broos van?

 

Een tip bij het kleuren van je haar

 

Je haar kan wat droog en broos aanvoelen als je het hebt gekleurd. Je ziet er geweldig uit met je oranje coupe, maar je merkt dat je haar wel wat extra verzorging kan gebruiken. SexyHair heeft hier de ideale producten voor ontwikkeld. Deze komen uit de HealthySexyHair lijn. Het betreft een Shampoo, een Conditioner en een Verzorging. Gebruik deze producten en je merkt meteen dat je haar beter aanvoelt en er gezonder uitziet.

 

Eerst de Shampoo

 

De Shampoo heet: Healthysexyhair Reinvent Color Extend Shampoo en is geschikt voor fijn haar. Was je haar dagelijks met deze shampoo. Het verzorgt je haar en het bereidt het voor op een eventuele volgende kleurbehandeling. Deze Shampoo hertelt de haarstructuur en de haarkleur. Zeker als je een prachtige feloranje coupe hebt, is dat laatste niet onbelangrijk.

 

Dan de Conditioner

 

De Conditioner heet voluit: Healthysexyhair Reinvent Color Care Conditioner en is geschikt voor fijn haar en dagelijks gebruik. Deze conditioner sluit de schubbenlaag van je haar en verzorgt het zo van binnenuit. Het resultaat is prachtige glans en optimale kleurbescherming.

 

Tenslotte de Top Coat

 

De verzorging heeft voluit: Healthysexyhair Reinvent Color Care Top Coat. Deze verzorging revitaliseert jouw gekleurde haar. Top Coat is de perfecte verzorging voor na een kleurbehandeling. Maar je kunt het ook dagelijks gebruiken om je haar te verzorgen en te beschermen tegen bijvoorbeeld UV-straling. De Shampoo en Conditioner voldoen aan de basisbehoefte van je haar, terwijl de Top Coat verzorging je die extra boost geeft. Hierdoor wordt en blijft je haar gezond en glanzend.

 

De juiste volgorde 

 

Verf je je haar? Gebruik dan dagelijks SexyHair Reinvent Shampoo en Conditioner. Dit bereidt je haar voor op een volgende verfbeurt. Heb je je haar net geverfd, gebruik dan SexyHair Top Coat om je haar extra te verzorgen. Zo hou je je haar gezond en wordt het niet zo broos.