Marilyn Monroe is het nieuwe gezicht van SexyHairMarilyn Monroe overleed in 1962, Toch wist SexyHair het zeker. Deze legendarische ster heeft de uitstraling die perfect past bij het sexy imago van SexyHair. 

 

Haar sexy looks, ondeugende kledingstijl en haar pikante uitspraken zijn tijdloos en een inspiratie voor elke vrouw die vooral mooi wil zijn.

 

 

 

Mode verandert, sexy is voor eeuwig

 

De SexyHair campagne, waar Marilyn Monroe het gezicht van wordt, heeft als thema "mode verandert, sexy is voor eeuwig". Deze campagne laat zien hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. En hoe mooi iedereen er uit kan zien met de shampoo's, conditioners, verzorgings- en stylingproducten van SexyHair.

 

Bekende uitspraak

 

"Een van de meest bekende uitspraken van Marilyn is 'In Hollywood zijn de goede zeden van een actrice minder belangrijk dan haar kapsel'", zegt Karl Heinz Pitsch, de directeur van SexyHair. "We kunnen ons geen beter getuigschrift wensen!"

 

Echt Marilyn Monroe product

 

Marilyn Monroe is de komende jaren het gezicht van SexyHair. Het zal dan ook niet bij 1 campagne blijven. SexyHair is van plan om zelfs een echt Marilyn Monroe product uit te brengen. Wat dit precies wordt is nog niet bekend. 

 

Succes dankzij haar kapsel

 

Marilyn Monroe dankte haar succes in Hollywood grotendeels aan haar haar. Ze was al bekend als fotomodel, maar wilde doorbreken als actrice. In eerste instantie was dit weinig succesvol.

 

Nadat ze haar haar platina-blond had geverfd kon ze zich met haar ondeugende lach profileren als een dom blondje. Kort daarna werd ze, dankzij haar rol in ‘Gentlemen prefer blondes’, uitgeroepen tot superster en seksbom. Marilyn had absoluut geen bezwaar tegen dit imago. ‘Als ik dan toch een symbool moet zijn, doe dan maar sekssymbool’, riep ze.

 

 

SexyHair Marilyn Monroe  SexyHair Marilyn Monroe  SexyHair Marilyn Monroe