Niet schuimende scheergel

 

Niet-schuimende scheergel is een weldaad voor je huid. Niet alleen voor je gezicht, maar voor heel je lichaam. En een niet-schuimende scheergel heeft veel voordelen ten opzichte van de schuimende variant die je in grote spuitbussen koopt.

 

Voordelen niet-schuimende scheergel

 

Het belangrijkste voordeel van een niet-schuimende scheergel is dat je precies kunt zien wat je aan het doen bent. Met veel schuim is het soms een beetje gokken waar je je mes zet. Zeker wanneer je een baardje of lange bakkebaarden hebt, is een niet-schuimende scheergel onmisbaar. Een tweede voordeel is dat deze gel een dun laagje op je huid creëert, waardoor het mes soepel over je gezicht glijdt.

 

  1. Voorkomt scheerwondjes door goed zicht
  2. Maakt het gemakkelijk delen te accentueren
  3. Eenvoudig om rond je baardje of delen van je hoofd te scheren
  4. Creëert een beschermend laagje op je huid
  5. Laat het mes soepel over de huid glijden
  6. Niet alleen geschikt voor je gezicht, maar vooral voor de rest van je lichaam
  7. Verzorgende olie herstelt de huid

 

Rehab scheergel

 

De scheergel van Rehab is een erg goede niet-schuimende scheergel. Wij verkopen hem onder de naam Rehab Argan Oil Shaving Gel met een inhoud van 125 ml. Deze scheergel verzorgt je huid met Marokkaans goud, namelijk arganolie. Tijdens het scheren begint je huid zich al te vernieuwen en te verbeteren. Met als resultaat een zachte en gladde huid.

 

Pas op met scheerproducten uit de supermarkt

 

Op scheerproducten uit de supermarkt staat vaak wel ‘gel’ in plaats van ‘schuim’, maar nadat de scheergel de spuitbus verlaat begint het alsnog op te schuimen. Kies dus echt voor een niet-schuimende scheergel, zoals Rehab Argan Oil Shaving Gel. Ook Gilette verkoopt een dergelijke scheergel. Maar die mist de fijne en verzorgen ingrediënten die Rehab wel heeft.