Shampoo voor geverfd haarGeverfd haar vraagt om een shampoo die speciaal voor geverfd haar ontwikkeld is. Deze shampoo bevat bestanddelen die niet alleen je haar, maar ook de haarkleur beschermen. Cosmetic Labs heeft gekozen voor de geweldige producten van SexyHair. En wat ze beloven maken ze waar. Je geverfde haar wordt SexyHair.

 

Geverfd haar niet wassen

Je merkt het al als je je haar te vaak wast (met een gewone shampoo), dan vervaagt de kleur sneller dan wanneer je dit niet doet. Dit komt doordat het Nederlandse leidingwater een beetje chloor en kalk bevat. Gebruik daarom een speciale shampoo voor geverfd haar, die ervoor zorgt dat de kleur in jouw haar zo lang mogelijk helder blijft.

 

Bescherm geverfd haar

Als je trots bent op je haar (en dat ben je!), doe je er natuurlijk alles aan om de jongheid, vitaliteit, dikte en kleur zo goed mogelijk te beschermen. Als je je haar verft, vraagt deze bescherming nog meer van je. Want geverfd haar is kwetsbaar. Leidingwater, UV-straling, luchtvervuiling en thermische behandelingen (föhn en stijltang) vallen constant de kleur van je haar aan. Om je haar hiertegen te kunnen beschermen heeft SexyHair behalve shampoo ook conditioners en stylingproducten op de markt gebracht. Stuk voor stuk heerlijke haarproducten die je haar omtoveren in SexyHair. Dat wil jij toch ook?

 

SexyHair

 

Geverfd haar beschermende shampoo

 

  • Healthysexyhair Reinvent Color Extend Shampoo is geschikt voor fijn haar en beschermt tegen UV-straling. Het vernieuwt je haar van binnenuit, laat het glanzen en bereidt het voor op een nieuwe verfbeurt.

Meer informatie

 

Geverfd haar beschermende conditioner

 

  • Healthysexyhair Reinvent Color Care Conditioner is geschikt voor fijn haar. Het beschermt en herstelt je haar. Deze conditioner sluit de beschermende schubbenlaag in je haar.

Meer informatie

 

Geverfd haar beschermende styling

 

  • Healthysexyhair Reinvent Color Care Top Coat is een uitwasbare gloss die geverfde haarkleur revitaliseert en een prachtige glans geeft

Meer informatie