Tegen kaal wordenHeb je een mooie volle bos haar, maar merk je toch dat het wat minder begint te worden? Dan is nu het moment om actie te ondernemen. Hoe? Met een combinatie van Minoxidil en cosmetische haarvezels. Minoxidil werkt tegen kaal worden en Super Million Hair camoufleert de al aanwezige dunnere plekjes.

 

Stap 1: Minoxidil

 

Minoxidil is het actieve bestanddeel in Foligain. Het helpt je haar te blijven groeien. Normaal blijft bij erfelijke haaruitval je haar steeds langer in de rustfase en steeds korter in de groeifase. Totdat de haar uiteindelijk helemaal niet meer in de groeifase komt. Dan is die haar definitief uitgevallen. Minoxidil stimuleert de haarzakjes om de haar langer in de groeifase te houden. Hierdoor valt je haar niet uit en houd je een mooie volle bos.

 

Stap 2: Super Million Hair

 

In sommige gevallen merk je dat je haar al wat dunner wordt. De inhammen worden wat dieper en/of er ontstaat een doorzichtig plekje op de kruin. Met Super Million Hair camoufleer je deze dunnere plekken. Zo zie je er altijd goed uit, terwijl de Minoxidil haar werk doet om je haar sterker, dikker en langer te maken.

 

Actie

 

In de maand juli 2014 krijg je bij 2 bussen Super Milion Hair 30 een gratis flacon Foligain. Foligain bevat Minoxidil en werkt tegen kaal worden. Voor de dames is er Foligain.F2 met 2% Minoxidil. Voor de heren is er Foligain.F5 met 5% Minoxidil.