Wakker worden met ICONHeb je 's morgens moeite met wakker worden? Dat je dan maar onder de douche gaat staan in de hoop dat je een paar minuten later weer helemaal fris bent? Maar dat dat vaak na een kwartier nog steeds niet gelukt is?

 

Daar hebben wij nu de oplossing voor! Lees verder.

 

Detox je hoofdhuid

 

I.C.O.N. heeft een Detox lijn. Deze ontgift je hoofdhuid en dat merk je, iedere ochtend weer. Begin iedere ochtend met I.C.O.N. Energy Shampoo. Als je de flacon opent ruik je meteen de sterke pepermuntachtige geur. En als je de shampoo aanbrengt in je haar, merk je meteen dat het begint te werken.

 

Iedere ochtend: Verkoelen

 

I.C.O.N. Energy Detoxifying Shampoo verkoelt je hoofhuid om zo je haar en haarzakjes nieuwe energie te geven. En dat merk je, iedere ochtend weer!

 

Iedere ochtend: ontgiften

 

I.C.O.N. Energy Detoxifying Shampoo werkt ontgiftend. Iedere ochtend maakt het je hoofdhuid nog gezonder voor een nog betere haargroei en natuurlijk om je nog wakkerder aan de nieuwe dag te laten beginnen.

 

Iedere ochtend: energie

 

De naam zegt het al, maar het is ook echt zo. I.C.O.N. Energy Shampoo geeft je iedere ochtend een enorme boost energie. Helemaal wakker en in absolute topvorm kom je onder de douche vandaan. En dat alleen maar omdat je je haar hebt gewassen met I.C.O.N. Energie.

 

Bonus: heel veel glans

 

Wakker en hartstikke fit stap je onder de douche vandaan. Je kijkt in de spiegel en je ziet dat de shampoo je nog iets extra's heeft gegeven. Je haar glanst als nooit te voren!

 

Wil je meer verzorging voor je haar? Maak het dan af met Energize Conditioner en Shift treatment.

 

I.C.O.N. Energy Shampoo bestellen