I.C.O.N. Mr. A Shampoo 250 ml.

€ 22,75

I.C.O.N. Mr. A Shampoo 250 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Shampoo 250 ml.

Productbeschrijving

ICON Mr. A Shampoo

ICON Mr. A Shampoo stimuleert de haargroei en maakt je haar sterker. Het ingrediënt Procapil remt de veroudering van de folikel en stimuleert de haargroei. Mr. A Shampoo houdt zowel je haar als de hoofdhuid gezond en sterk. Het is een geweldige shampoo voor de moderne man.

 

ICON Mr. A Shampoo 250 ml. is een normale verpakking. Ben je overtuigd van Mr. A Shampoo? Bestel dan een grotere (voordeel)verpakking van 1000 ml.

 

Mr. A Shampoo kopen

ICON Mr. A Shampoo geeft je haar een vollere look, stimuleert haargroei en houdt je haar en hoofdhuid in topconditie. Het is geschikt voor elk haartype. ICON Mr. A Shampoo is samen met een elixer en verschillende pomades onderdeel van de ICON Mr. A-lijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Shampoo koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op nat haar
  2. Inmasseren en volop laten schuimen
  3. Goed uitspoelen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen