I.C.O.N. Cure by Chiara The Original Replenishing Spray 250 ml.

€ 30,95

ICON Cure by Chiara The Original Replenishing Spray

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ICON Cure by Chiara The Original Replenishing Spray

Productbeschrijving

I.C.O.N. Cure by Chiara The Original Replenishing Spray

ICON Cure by Chiara The Original Replenishing Spray verzorgt je haar na het wassen. Deze leave-in spray conditioneert, kalmeert en hydrateert je haar. Daarnaast herstelt het je haar als het berschadigd is. Deze replenshing Spray geeft je haar de verzorging die het nodig heeft.

 

Haargroei stimuleren

Cure by Chiara is ontwikkeld om, bijvoorbeeld na het ondergaan van chemotherapie of bestraling, het haar beter en gezonder terug te laten groeien. De samenstelling van dit product stimuleert je haargroei en maakt het sterker, mooier en gezonder.

 

The Original Replenishing Spray kopen

ICON Original Replenishing Spray hydrateert je haar, creëert een zijdeachtige textuur en maakt het geweldig glad. Het herbouwt zwakkere strengen en herstelt de droge en beschadigde haren. Het is geschikt voor elk haartype. The Original Replenishing Spray is samen met een body serum en een shampoo onderdeel van de ICON Cure by Chiara-lijn. Deze lijn is er speciaal voor dames die de grillige textuur van hun haar willen temmen en hun haar glad willen strijken en verzachten. Om op die manier meer invloed op hun kapsel te krijgen. CON Cure by Chiara The Original Replenishing Spray koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Sprayen op handdoekdroog haar
  2. Niet uitspoelen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen