I.C.O.N. India Conditioner 1000 ml.

€ 91,00

ICON Inner Home Moisturizing Treatment 250 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. India Conditioner
  • I.C.O.N. India
  • I.C.O.N. India Products
  • ICON

Productbeschrijving

 

ICON India Conditioner (Groot)

ICON India Conditioner verbetert de innerlijke gezondheid en uiterlijke glans van je haar met een exotische en versterkende behandeling. Deze India Conditioner is gemaakt met Moringaolie en Arganolie. Hierdoor geeft het een intense kracht aan slap haar, bevordert het de gezonde haargroei en helpt het je om een mooie diepe glans te krijgen.

 

ICON India Conditioner 1000 ml. is de grote (voordeel)verpakking. Heb je liever een iets kleinere flacon, kies dan voor de normale verpakking van 250 ml. Wil je ICON India Conditioner eerst een keer proberen? Hij is ook verkrijgbaar in een kleine (probeer)verpakking van 60 ml.

 

India Conditioner kopen

ICON India Conditioner helpt je haar te helen en te herstellen. Het revitaliseert je haar van de hoofdhuid tot de punten. Het bevordert een gezonde haargroei en geeft elke haarlok een schitterende glans. India Conditioner behoort tot de Indialijn van ICON. Het is de essentie van gezondheid en beauty die gebaseerd is op eeuwenoude gebruiken. ICON India is gebaseerd op 2 herstellende oliën die worden gebruikt vanwege hun hair-yurvedics eigenschap om dof en futloos haar te veranderen in zijdezacht haar vol glans dat gemakkelijk te stylen is. ICON India Conditioner koop je natuurlijk bij Hair Labs.

 

Over I.C.O.N.

ICONICON is een product van de Amerikaanse fabrikant ICONProducts. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle ICON- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten:

I.C.O.N. India Oil 112 ml.

I.C.O.N. India Oil 112 ml.

€ 44,95
I.C.O.N. India Shampoo 250 ml.

I.C.O.N. India Shampoo 250 ml.

€ 25,95
I.C.O.N. India 24K  Gold Treatment

I.C.O.N. India 24K Gold Treatment

€ 49,75
I.C.O.N. India Curl Cream 150 ml.

I.C.O.N. India Curl Cream 150 ml.

€ 30,95

Klantenbeoordelingen