I.C.O.N. Mr. A Clay Pomade 90 gr.

€ 24,50

ICON Mr. A Clay Pomade

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ICON Mr. A Clay Pomade

Productbeschrijving

I.C.O.N. Mr. A Clay Pomade

ICON Mr. A Clay Pomade is klei-achtige pomade die je haar kneedbaar in model houdt. Het blijft gegarandeerd vochtig en flexibel en is daarmee de perfecte clay voor de moderne man. Het vormt je haar, zoals geen enkele pomade dat eerder deed.

 

Clay Pomade kopen

ICON Mr. A Clay Pomade is een verzorgende styling. Het helpt je haar jong en gezond te houden, stimuleert groei, geeft volume, geeft glans en zorgt voor een heerlijk zacht en fris gevoel. Clay Pomade is samen met een elixer, een shampoo en verschillende andere pomades onderdeel van de ICON Mr. A-lijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Clay Pomade koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op nat of droog haar
  2. Haar in model brengen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen