I.C.O.N. Mr. A Cream Pomade 90 gr.

€ 24,50

ICON Mr. A Cream Pomade

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ICON Mr. A Cream Pomade

Productbeschrijving

ICON Mr. A Cream Pomade

ICON Mr. A Cream Pomade is een flexibele pomade voor de moderne man. Deze pomade zorgt voor een gemiddelde hold. Het blijft gegarandeerd vochtig en flexibel en geeft een mooie droge finish.

 

Cream Pomade kopen

ICON Mr. A Cream Pomade is een verzorgende styling. Het helpt je haar jong en gezond te houden, stimuleert groei, geeft volume, geeft glans en zorgt voor een zacht en heerlijk fris beweegbaar gevoel. Cream Pomade is samen met een elixer, een shampoo en verschillende andere pomades onderdeel van de ICON Mr. A-lijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Cream Pomade koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op nat of droog haar
  2. Haar in model brengen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen