I.C.O.N. Mr. A Gelatin Pomade 90 gr.

€ 23,95

I.C.O.N. Mr. A Gelatin Pomade 90 gr.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Gelatin Pomade 90 gr.

Productbeschrijving

I.C.O.N. Mr. A Gelatin Pomade

ICON Mr. A Gelatin Pomade is een piable gel voor de moderne man. Het zorgt voor een plooibare gel-achtige hold. Met deze pomade creëer je de perfecte wetlook.

 

Gelatin Pomade kopen

ICON Mr. A Gelatin Pomade is een verzorgende gel. Het helpt je haar jong en gezond te houden, stimuleert groei, geeft volume en zorgt voor een heerlijk fris gevoel. Gelatin Pomade is samen met een elixer, een shampoo en verschillende andere pomades onderdeel van de ICON Mr. A-lijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Gelatin Pomade koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op nat of droog haar
  2. Haar in model brengen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen