I.C.O.N. Mr. A Shave The Balm 100 ml.

€ 34,75

I.C.O.N. Mr. A Shave The Balm 100 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Shave The Balm 100 ml.

Productbeschrijving

ICON Mr. A Shave The Balm

ICON Mr. A Shave The Balm is de laatste stap van de perfecte scheerbeurt. Mr. A The Balm herstelt het vochtgehalte in je huid en verzacht de droge huid. The Balm gebruik je na het scheren, maar je kunt hem ook dagelijks gebruiken als moisturizer voor je gezichtshuid. The Balm is rijk aan antioxidanten en verbetert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Het is een geweldige hydraterend balsem voor de moderne man.

 

The Shave kopen

ICON Mr. A Shave The Balm bevat herstellende ingrediënten en omega-3 zuren. De zuivere Shea Butter verrijkt het balsum en zorgt voor een veerkrachtige huid. Het bijzondere Drakenbloed-extract ligt als een dun filmlaagje op je huid en biedt bescherming. Mr. A Shave The Balm vormt samen met The Oil, The Cream en The Brush de ICON Mr. A Scheerlijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Shave The Balm koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

  

Bekijk de video

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style, ICON INDIA, ICON Mr. A en ICON Cure by Chiara.

Klantenbeoordelingen