I.C.O.N. Mr. A Shave The Cream 100 ml.

€ 18,75

I.C.O.N. Mr. A Shave The Cream 100 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Shave The Cream 100 ml.

Productbeschrijving

ICON Mr. A Shave The Cream

ICON Mr. A Shave The Cream is een heerlijk ruim schuimend scheerschuim. De unieke ingrediënten in The Cream verzorgen je huid tijdens het scheren. Het voorkomt irritatie, hydrateert en het werkt als een reinigende crème voor je baard. Het is een geweldig verzorgend scheerschuim voor de moderne man.

 

The Cream kopen

ICON Mr. A Shave The Cream bevat natuurlijke ingrediënten met antioxidanten. Dit scheerschuim maakt je baardharen zacht, waardoor je ze gemakkelijk kunt scheren of trimmen. Het maakt je huid zacht, waardoor het scheermes er gemakkelijk overheen glijdt. Met The Cream voorkom je huidirritatie en hou je je baard in de perfecte gezonde conditie. Mr. A Shave The Cream vormt samen met The Balm, The Oil en The Brush de ICON Mr. A Scheerlijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Shave The Oil koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Bekijk de video

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style, ICON INDIA, ICON Mr. A en ICON Cure by Chiara.

Klantenbeoordelingen