I.C.O.N. Cure by Chiara Recover Shampoo 250 ml.

€ 27,95

ICON Cure by Chiara Recover Shampoo

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • ICON Cure by Chiara Recover Shampoo

Productbeschrijving

ICON Cure by Chiara Recover Shampoo

ICON Cure by Chiara Recover Shampoo stimuleert gezondere haargroei door het te voeden met vitaminen en mineralen. Het voedt je haar niet alleen, het maakt maakt het ook glad en houdt de PH-waarde in een keurig evenwicht. Was je haar met Recover Shampoo en laat het volop schuimen.

 

Haargroei stimuleren

Cure by Chiara is ontwikkeld om, bijvoorbeeld na het ondergaan van chemotherapie of bestraling, het haar beter en gezonder terug te laten groeien. De samenstelling van dit product stimuleert je haargroei en maakt het sterker, mooier en gezonder.

 

ICON Cure by Chiara Recover Shampoo 250 ml. is een normale verpakking. Ben je overtuigd van Recover Shampoo? Bestel dan een grotere (voordeel)verpakking van 1000 ml.

 

Recover Shampoo kopen

ICON Recover Shampoo geeft flexibiliteit aan je haar en vermindert zo de kans op haarbreuken. Het kalmeert de haarschacht waardoor je haar gezonder wordt en extra gaat glanzen. Recover Shampoo is veilig voor gekleurd haar en geschikt voor elk haartype. ICON Recover Shampoo is samen met een body serum en een replenshing spray onderdeel van de ICON Cure by Chiara-lijn. Deze lijn is er speciaal voor dames die de grillige textuur van hun haar willen temmen en hun haar glad willen strijken en verzachten. Om op die manier meer invloed op hun kapsel te krijgen. Recover Shampoo koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op nat haar
  2. Inmasseren en volop laten schuimen
  3. Goed uitspoelen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen