I.C.O.N. Cure by Chiara Double Body Serum 248 ml.

€ 43,90

I.C.O.N. Cure by Chiara Double Body Serum 248 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Cure by Chiara Double Body Serum 248 ml.

Productbeschrijving

I.C.O.N. Cure by Chiara Double Body Serum

ICON Cure by Chiara Double Body Serum maakt fijn haar voller en dikker. Het penetreert de fijne haren met een uniek peptidecomplex en maakt ze voller. Het pakt je haar vanaf de wortel aan, om zo de hele haar meer volume te geven. Double Body Serum versterkt de textuur van je haar en herstelt waar nodig.

 

Haargroei stimuleren

Cure by Chiara is ontwikkeld om, bijvoorbeeld na het ondergaan van chemotherapie of bestraling, het haar beter en gezonder terug te laten groeien. De samenstelling van dit product stimuleert je haargroei en maakt het sterker, mooier en gezonder.

 

ICON Double Body Serum kopen

ICON Double Body Serum geeft meer volume aan je haar. Het verjongt, herstelt waar nodig en laat een heerlijke langdurige zachte laag achter. Het is geschikt voor fijn haar. ICON Double Body Serum is samen met een shampoo en een replenshing spray onderdeel van de ICON Cure by Chiara-lijn. Deze lijn is er speciaal voor dames die de grillige textuur van hun haar willen temmen en hun haar glad willen strijken en verzachten. Om op die manier meer invloed op hun kapsel te krijgen. CON Double Body Serum koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op vochtig haar
  2. Niet uitspoelen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen