I.C.O.N. India Shampoo 1000 ml.

€ 76,00

ICON Inner Home Moisturizing Treatment 250 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. India Shampoo
  • I.C.O.N. India products
  • I.C.O.N. India
  • India Shampoo

Productbeschrijving

 

ICON India Shampoo (Groot)

ICON India Shampoo verzadigt iedere haarlok met een buitengewoon rijk schuim en geeft het een glossy kracht. India Shampoo bevat een mix van Moringa- en Arganoliën, die je haar voeden en perfect herstellen. Het wassen van je haar is een rustgevende beleving die daarna nog heel lang aanhoudt. India Shampoo is een versterkende, ontwarrende en creërende shampoo met een gewichtsloze schittering.

 

ICON India Shampoo 1000 ml. is de grote (voordeel)verpakking. Heb je liever een iets kleinere flacon, kies dan voor de normale verpakking van 250 ml. Wil je ICON India Shampoo eerst een keer proberen? Hij is ook verkrijgbaar in een kleine (probeer)verpakking van 60 ml.

 

India Shampoo kopen

ICON India Shampoo helpt je haar te kalmeren met Afrikaanse Sheaboter en revitaliseert levenloze lokken, mocht je die hebben. Het geeft je een jeugdig en zacht gevoel en een rustgevende beleving tijdens het wassen. India Shampoo behoort tot de Indialijn van ICON. Het is de essentie van gezondheid en beauty die gebaseerd is op eeuwenoude gebruiken. ICON India is gebaseerd op 2 herstellende oliën die worden gebruikt vanwege hun hair-yurvedics eigenschap om dof en futloos haar te veranderen in zijdezacht haar vol glans dat gemakkelijk te stylen is.

 

Over I.C.O.N.

ICONICON is een product van de Amerikaanse fabrikant ICONProducts. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle ICON- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten:

I.C.O.N. India Oil 112 ml.

I.C.O.N. India Oil 112 ml.

€ 44,95
I.C.O.N. India Conditioner 250 ml.

I.C.O.N. India Conditioner 250 ml.

€ 29,95
I.C.O.N. India Curl Cream 150 ml.

I.C.O.N. India Curl Cream 150 ml.

€ 30,95
 

Klantenbeoordelingen