I.C.O.N. Mr. A Shave The Brush Scheerkwast

€ 99,00

I.C.O.N. Mr. A Shave The Brush Scheerkwast

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Shave The Brush Scheerkwast

Productbeschrijving

ICON Mr. A Shave The Brush

ICON Mr. A Shave The Brush is de beste scheerkwast die je je maar kunt wensen. De haren nemen warm water op en produceren een rijk schuim. Ze zijn zacht voor je huid en helpen zowel je huid als je baard in goede conditie te houden. Het is de ultieme scheerkwast voor de moderne man.

 

The Brush Scheerkwast kopen

ICON Mr. A Shave The Brush is een mooie scheerkwast van zilverachtig dassenhaar. The Brush heeft een superieure dichtheid en zachtheid en geven je een glad scheerresultaat. Alle haren, ook de ingegroeide, worden door de kwast omhoog gehaald, zodat je ze mee kunt scheren. Mr. A Shave The Brush vormt samen met The Balm, The Cream en The Oil de ICON Mr. A Scheerlijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Shave The Oil koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Bekijk de video

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style, ICON INDIA, ICON Mr. A en ICON Cure by Chiara.

Klantenbeoordelingen