I.C.O.N. Mr. A Shave The Oil 100 ml.

€ 27,75

I.C.O.N. Mr. A Shave The Oil 100 ml.

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Shave The Oil 100 ml.

Productbeschrijving

ICON Mr. A Shave The Oil

ICON Mr. A Shave The Oil is de eerste stap van de perfecte scheerbeurt. Mr. A The Oil verzorgt en verzacht je huid, zodat hij klaar is voor het scheermes. The Oil beschermt je huid tegen irritatie die kan ontstaan wanneer je je gezicht scheert. Uiteraard laat The Oil geen olie-achtig residu achter. Het is een geweldig verzorgende olie voor de moderne man.

 

The Oil kopen

ICON Mr. A Shave The Oil is een blend van exotische oliën die jouw baardharen maximaal hydrateren. Onder andere olijfolie, Jojoba olie en bergamot olie bieden de beste verzorging voor je baard en je gezichtshuid. Mr. A Shave The Oil vormt samen met The Balm, The Cream en The Brush de ICON Mr. A Scheerlijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Shave The Oil koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Bekijk de video

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style, ICON INDIA, ICON Mr. A en ICON Cure by Chiara.

Klantenbeoordelingen