I.C.O.N. Mr. A Shaving Kit

€ 78,00

I.C.O.N. Mr. A Shaving Kit

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Shaving Kit

Productbeschrijving

 

ICON Mr. A Shaving Kit

ICON Mr. A Shaving Kit is een complete scheerset in een mooie luxe verpakking. Deze prachtige verzorgende set bestaat uit The Oil, The Cream en The Balm. Deze set is het ultieme cadeau voor de moderne man.

 

Inhoud van de set

 

1. The Oil

ICON Mr. A Shave The Oil is de eerste stap van de perfecte scheerbeurt. Mr. A The Oil verzorgt en verzacht je huid, zodat hij klaar is voor het scheermes. The Oil beschermt je huid tegen irritatie die kan ontstaan wanneer je je gezicht scheert. Uiteraard laat The Oil geen olie-achtig residu achter. 

 

2. The Cream

ICON Mr. A Shave The Cream is een heerlijk ruim schuimend scheerschuim. De unieke ingrediënten in The Cream verzorgen je huid tijdens het scheren. Het voorkomt irritatie, hydrateert en het werkt als een reinigende crème voor je baard. 


3. The Balm

ICON Mr. A Shave The Balm is de laatste stap van de perfecte scheerbeurt. Mr. A The Balm herstelt het vochtgehalte in je huid en verzacht de droge huid. The Balm gebruik je na het scheren, maar je kunt hem ook dagelijks gebruiken als moisturizer voor je gezichtshuid. The Balm is rijk aan antioxidanten en verbetert de stevigheid en elasticiteit van je huid.


Bekijk de video

 

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style, ICON INDIA, ICON Mr. A en ICON Cure by Chiara.

Klantenbeoordelingen