I.C.O.N. Mr. A Translucent Pomade 90 gr.

€ 24,50

I.C.O.N. Mr. A Translucent Pomade

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • I.C.O.N. Mr. A Translucent Pomade

Productbeschrijving

ICON Mr. A Translucent Pomade

ICON Mr. A Translucent Pomade is een krachtige en elastische pomade voor de moderne man. Met deze pomade blijft je haar altijd perfect in model.

 

Translucent Pomade kopen

ICON Mr. A Translucent Pomade is een verzorgende styling. Het helpt je haar jong en gezond te houden, stimuleert groei, geeft volume en zorgt voor een heerlijk fris gevoel. Translucent Pomade is samen met een elixer, een shampoo en verschillende andere pomades onderdeel van de ICON Mr. A-lijn. Deze lijn is er speciaal voor de morderne man. Het is geïnspireerd door Alfredo Barbershops en speciaal ontworpen voor de echte gentlemen. Mr. A Translucent Pomade koop je natuurlijk gewoon bij CosmeticLabs.

 

Gebruiksaanwijzing

  1. Aanbrengen op nat of droog haar
  2. Haar in model brengen

 

Over I.C.O.N.

I.C.O.N. is een product van de Amerikaanse fabrikant ICON Products. Vanuit een duidelijke filosofie ontwikkelen zij alle producten met de hand, met veel geduld en met oog voor detail. Alle I.C.O.N.- formules zijn veganistisch, sulfaatvrij en parabeenvrij. Ze bevatten vitamines, antioxidanten, herstellende oliën en ze beschermen de haarkleur. De formules van ICON Products zijn: ICON Care, ICON Style en ICON INDIA.

Klantenbeoordelingen