Revivogen complete set (3 maanden kuur)

Van: € 179,00

Voor: € 150,00

Revivogen All In set

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Revivogen Complete set
 • Complete set: Scalp Therapy
 • Complete set: Shampoo
 • Complete set: Conditioner

Productbeschrijving

 

Revivogen complete set (3 maanden kuur)

 

voordelen CosmeticLabsRevivogen complete set is een voordelig pakket met de Scalp Therapy 3 maanden kuur, de bijbehorende shampoo en conditioner.

 

Revivogen

 

Revivogen® is een dermatologisch geteste natuurlijke oplossing dat haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt.

 

De behandeling is lokaal en zonder vervelende bijwerkingen, welke bij andere haarproducten tegen haarverlies zo af en toe voorkomen. Het middel is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

 

Brochure en gebruiksaanwijzing

 

 

 

Revivogen All In set

 1 x Revivogen Scalp Therapy (3 maanden kuur)

 

Dit is een preventief middel dat je aanbrengt op dunner wordende plekken. De HaarFormule stopt verdere haaruitval en maakt bestaande haren sterker en dikker.

 

 

Revivogen All In set

1 x Revivogen Bio-Cleansing Shampoo

 

Bio-Cleansing Shampoo bevat natuurlijke, actieve bestanddelen. Dit zijn dezelfde die ook in de Scalp Therapy zitten. Revivogen-Bio-Cleansing Shampoo zorgt dat je haar dikker en voller wordt.

 

 

Revivogen All In set

1 x Revivogen Conditioner

 

Revivogen Conditioner is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de Revivogen shampoo. Het zorgt voor vitaler haar, het geeft extra volume en herstelt de glans van je haar.

 

 

De werking

 

Revivogen, maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar.

 

Revivogen blokkeert de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid.

 

DHT bindt namelijk aan de haarfollikels waardoor de haren dunner worden en uiteindelijk uitvallen, resulterend in het erfelijk mannelijk kaalheidspatroon. Applicatie van Revivogen op de hoofdhuid heeft tot gevolg dat er minder DHT geproduceerd wordt waardoor de haar langer in de anagene (groei-) fase blijft en dus pas veel later uitvalt. Ook zullen 'slapende' follikels, die nog een kleine hoeveelheid keratine produceren, weer uitgroeien tot gezonde sterke haren.

 

Wat kun je verwachten

 

Het is niet onbelangrijk om een reëel verwachtingspatroon van, een voor jou nieuwe, behandeling te hebben. Verwachtingen bepalen namelijk mede het door jou beleefde succes. Hieronder lees je enkele aandachtspunten. Bekijk voor verdere informatie ook het onderzoeksrapport.

 

  • Binnen 2-4 weken na het gebruiken van Revivogen constateren sommige gebruikers een verhoogd haarverlies. Ondanks dat dit in eerste instantie in jouw ogen tegenvallend is, is dit een goed teken! Het product werkt. Het extra haarverlies wordt veroorzaakt doordat Revivogen de groeicyclus van de haarfollikel activeert. De haren die zich in de overgangs- en rustende fase bevinden verlaten versneld dit stadium en gaan over in een nieuwe anagene (groei-) fase. De haarwortels produceren nieuwe en gezondere haren.
     
     

 

    

 

     
  • Binnen 60-90 dagen neemt het extra haarverlies af en wordt het haar minder dun. Je zult nu constateren dat je haar dikker wordt.
    
     

 

    

 

     
  • Het haar zal gedurende de 3-6 maanden van het proces nog dikker worden. Mogelijk constateer je ook nieuwe haren, die in de tijd nog zichtbaarder zullen worden.

 

    

 

    
 • Het maximale effect van de behandeling, mits vrijwel iedere dag gebruikt, wordt bereikt na 16-18 maanden. Wij adviseren na deze periode het gebruik van Revivogen terug te brengen naar 3-5 keer per week om het verkregen resultaat te handhaven.

 

Conclusie

 

Revivogen:

 • Is een veilige behandeling zonder bijwerkingen
 • Is een locale behandeling van dunner wordend haar en bestrijdt haaruitval volgens het mannelijk kaalheidspatroon
 • Bevordert de anagene (groei-) fase van haar, waardoor het haar gezonder en dikker wordt
 • Is geschikt voor zowel mannen als vrouwen

 

Biedt Revivogen toch niet het resultaat dat je verwachtte? Dan kun je gebruikmaken van onze niet-goed-geld-terug regeling.

 

Abonnement = 10% korting

Neem een abonnement en profiteer van 10% korting


Bestel je regelmatig Revivogen? Dan is een abonnement misschien iets voor jou.

 

 • Altijd 10% vaste klantenkorting
 • Starten, stoppen, pauzeren of aanpassen wanneer je wilt 
 • Je bepaalt zelf hoe vaak je geleverd krijgt
 • Advies nodig? Stuur ons een e-mail of bel 010 8200 362

 

Als je kiest voor het abonnement geef je dit aan tijdens het afrekenen.

 

 • Je geeft daar ook aan hoe vaak je een levering wilt krijgen. 
 • Het abonnement bestaat uit alle producten die in jouw winkelwagen zitten. 
 • Voor een afwijkend abonnement en advies bel je met onze klantenservice op 010 8200 362 of stuur je een e-mail naar info@cosmeticlabs.nl
 • De abonnementen worden altijd rond de 25e verzonden
 • Om een regelmatige levering te kunnen garanderen kun je jouw abonnement alleen afsluiten met als betaalwijze automatische incasso.


 

 

 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Revivogen Bio-Cleansing Shampoo

Revivogen Bio-Cleansing Shampoo

€ 25,00
Revivogen Thickening Conditioner

Revivogen Thickening Conditioner

€ 25,00
   

Klantenbeoordelingen