PHD Sunscreen en Moisturizer

€ 54,90

PHD Sunscreen en Moisturizer

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

PHD Introductieset

 

Als vaste (VIP) klant van Cosmetic Labs mag u als eerste kennis maken met onze nieuwe productlijn van PHD Skin Care. En dat niet alleen, we doen u ook nog eens een erg goede aanbieding. Namelijk €19,95 korting op de PHD Introductieset met Factor 50 zonnebrand en Factor 30 Moisturizer. Uiteraard geldt voor deze kennismaking: Niet goed? Geld terug!

 

1. PHD UV-Defense Daily Moisturizer Face Lotion

 

PHD UV-Defense Daily Moisturizer Face Lotion helpt je huid jong en gezond te houden. De zon veroudert je huid, maar door je huid optimaal te beschermen en te hydrateren kun je deze veroudering tegen gaan en blijf je er mooi en jong uitzien. Daily Moisturizer Face Lotion is een lichtgewicht, olievrije moisturizer. Het voelt niet plakkerig aan en helpt je huid te beschermen tegen UVA- en UVB-straling. Deze gezichtscrème is geschikt voor dagelijks gebruik en maakt je huid zacht en glad. Het bevat een tri-botanisch antioxidant systeem met bloedsinaasappel, hibiscus zaad en aloë vera extracten. 

 

2. PHD Sunscreen Body Mist SPF 50

 

Met PHD Sunscreen Body Mist hoef je nooit meer iemand te vragen om je rug in te smeren. Dankzij het handige spraystuk kun je overal bij en hoef je geen plekje meer over te slaan. Met deze zonnebrand factor 50 kun je gegarandeerd veilig zonnen. Sunscreen Body Mist met factor 50 is 80 minuten waterbestendig. Deze zonnebrand beschermt je huid tegen zowel UVA- als UVB-straling en vermindert het risico op huidkanker en huidveroudering door de zon. De unieke lichtgewicht formule voelt nooit kleverig aan en bevat vitamine E en A om je huid extra te voeden.

 

Never Miss A Spot ™

 

Deze Zonnebrandcrème is uitgerust met de ‘Never Miss A Spot ™ technologie. Dit zorgt ervoor dat je gegarandeerd ieder plekje van je lichaam kunt bereiken. Zelfs je rug spray je gemakkelijk dankzij het uniek vormgegeven spraystuk.

 

Over PHD Skin Care

PHD Skin Care

 

PHD Skin Care is een Amerikaans bedrijf dat constant onderzoek doet naar de beste producten voor je huid. Als je er goed uitziet, dan voel je je ook goed. PHD Skin Care gelooft in goede producten die je leven positief veranderen.

Klantenbeoordelingen