Prima garantievoorwaarden

Prima garantievoorwaarden bij CosmeticLabsOmdat wij geloven in onze fantastische producten, bieden we u ook prima garantievoorwaarden. 

 

 

Niet goed geld terug

Zijn onze producten nieuw voor u? Dan begrijpen we best dat u het eerst eens zonder risico wilt proberen. Daarom kunt u uw aangebroken verpakking altijd naar ons terug sturen als u niet tevreden bent over het resultaat. Neem wel eerst even contact met ons op voor de retourinstructies.

 

 

Vervangend product bij gebreken

Vertoont uw product gebreken, terwijl dit niet zou mogen?

U krijgt van ons meteen een vervangend product toegestuurd.

Wilt u liever geen vervangend product, dan krijgt u het bedrag van de aankoop terug.

 

Heeft u een defect product? Bel ons dan even op voordat u uw product opstuurt.

Mailen mag natuurlijk ook.

 

 

30 dagen bedenktijd

Binnen 30 dagen vanaf het moment van ontvangst mag je van jouw aankoop afzien. Dit is veel langer dan de wettelijke 14 dagen afkoelingsperiode omdat we je uitgebreid de mogelijkheid willen geven om je te bedenken. Je hoeft hiervoor geen reden aan te geven. Als je de complete aankoop retourneert ontvang je ook de standaard verzendkosten voor de heenzending het retour. Je kunt het geld binnen 14 dagen na herroeping op je rekening verwachten. Wij vragen je om, voordat je het product retourneert, contact met ons op te nemen voor retourinstructies en een etiket voor gratis retourzending met PostNL.